Gyártórendszerek steril termeléshez

S-Biotech > Liofilizáló > Ipari léptékű liofilizálók > Gyártórendszerek steril termeléshez

Gyártórendszerek steril termeléshez

Gyártórendszerek steril termeléshez

Jóval, mielőtt termékének első adagját elkezdené szárítani rendszerében, képzett projekt szakembereink, mérnökeink és szervizcsapatunk ellátja önt a szükséges tanácsokkal, és elkövet mindent, a rendszertervezéstől a hibátlan minőségvizsgálatig a legyártás alatt. Időbeni installálás, üzembe helyezés és kvalifikációt követően biztosítjuk fagyasztva szárító rendszerének problémamentes, hosszútávú és reprodukálható működését. Amennyiben technikai probléma merülne fel, szervizcsapatunk az év minden napján, 24 órában áll rendelkezésére.

Structural or component positioning modifications for adaptation to space constraints are possible, as well as alternative arrangements for vacuum, cooling and control. We offer a broad selection of solutions at various levels for secure freeze dryer loading and unloading solutions, which is naturally a significant issue for users. They range from configurations with attached isolators to semi-automatic loading carts and fully automatic loading and unloading systems. The latter systems can be implemented conventionally using conveyor belts or transfer carts, or innovatively using cleanroom robots for unparalleled precision and reliability. Kiforrott megoldások biztosítják a jó partnerkapcsolati hozzáállásunkat, mely azt jelenti, hogy a saját területen vezető specialistákkal dolgozunk. Christ vállalja a fő beszállító szerepét, hogy minimálisra csökkentse a kapcsolatban álló személyek számát.

Minden rendszerünk és készülékünk megfelel a legszigorúbb követelményeknek, az anyaghasználatot és a funkcionális biztonságot illetően. Kiterjeszthető és fejleszthető a jövőbeli applikációk számára. A korszerű automatizált koncepciók egyszerűsítik a működtetést a felhasználók számára, és teljes reprodukálhatóságot biztosítanak a szárítási folyamatokban. Szakértőink aktívak a fő társulásokban és munkacsapatokban, beleértve az ISPE és a német PAT csapatot is, így jártasak a legszigorúbb szabályozási követelmények tekintetében, különösen a gyógyszeripari és biotechnológiai ipar területén.

Önökkel együttműködve fejlesztjük rendszerünket és töltési koncepciónkat egy igazán széles spektrumú feladat- és folyamatigényekhez igazodva, átültetve ezeket a gyártási tervezésbe.

A duplakamrás kialakítás Christ fejlesztés, ahol a jégkondenzátort közvetlenül a szárítókamra alá helyezték. Méretben széles a választék, a jégkondenzátorok kapacitásában 12 kg-tól több, mint 500 kg-ig. A polcterület az 1 m²-től (különösen a folyamatoptimalizáláshoz) több, mint 40 m²-ig terjed, a készülék típusától függően.

Az Epsilon DS fagyasztva szárító rendszer tulajdonságai:

Nyomáskamra > 2.5 bar a gőzsterilizációhoz (SIP)
Hidraulikus/pneumatikus ajtózáró rendszer
Rozsdamentes acél ajtó (opcionálisan slot door)
Automatikus szűrőteszt (FIT)
Siemens S7 vezérlőrendszer LPCplus-szal
Opcionálisan helyben tisztítás lehetősége (CIP)
Kompakt tervezés minimális helyigénnyel